Menu
Gildia Pióra na Patronite

zazębienia

poza sobą mam tylko ramę
- płaszczyznę wklęsłą -
do której nie da się już przylepić
żadnego spojrzenia

a wciąż co rano
tym nieobecnym wzorkiem
powtarzasz mi że kochasz

ale nie wiem już jak można kochać
tak bardzo tęsknie
jak ty

do kogoś innego

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • Naja

    29 April 2017, 00:42

    Bardzo smutny, wymowny przekaz.

    Tak umiera miłość w niespełnieniu...