Menu
Gildia Pióra na Patronite

znaczenia

pozamykane niewidzialne drzwi
w oknach cukrowe kraty
przezroczyste szafki
kolor szarością
mięso jest kością
słowa nożami
jedzenie żyletkami
okruszki obiadem
powietrze czadem
łóżko koszmarem
koszmar utopią
ból przyjemnością
przyjemność a rani
słońce cię pali
silny się żali
słaby a żyje
mądry a daje w szyję
tłuszcz jest brzydotą
staruszka jest młodą
dziecko dorosłe
uczony osłem
słodycz goryczą
impreza stypą
zarażamy się grypą
okulary słoneczne
kłamstwa w oczach są bezpieczne
uczucie masz w bucie
serce to kłucie
źrenice nie widzą
uszy zatkane
usta pozamykane
dzień nocą
wodą jest wóda
życie tu to ułuda

22 129 wyświetleń
281 tekstów
114 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!