Menu
Gildia Pióra na Patronite

szczelnie

Pozamykałam wszystkie w domu okna
aż z tego wyszedł mi pot na
czole, gdy szłam z wysiłkiem drzwi zamknąć
i po drodze na schowane Twoje zdjęcie
się w myślach natknąć
Nawet wzięłam z dworu kota
i nadal nie wiem którędy przychodzi tęsknota

426 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!