Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pulsary i inne - w tym jej - wymiary

poza horyzontem
zdarzeń
dochodzi do zbliżeń
ciał niebieskich

w mgle
męski umysł
kształty rysuje

wplata się w nie

wnętrze kształtów
czuje

wibrują konstelacje

niezbadane
neuronów dotyka

otwiera się

galaktyka

4542 wyświetlenia
89 tekstów
5 obserwujących
  • Trzykropek

    17 January 2018, 15:50

    Dziękuję.

  • 17 January 2018, 08:46

    pięknie

  • fyrfle

    16 January 2018, 19:41

    Głębia, że aż aż.

  • Trzykropek

    16 January 2018, 19:20

    Dziękuję Lila za nominację.
    Czuję się na siłach, ale z pewnością nie do wszystkiego. Ważne, że z tymi siłami jest o wiele lepiej niż dawniej.