Menu
Gildia Pióra na Patronite

vogród

poza obrazem
postacie wzrostu lalek

ściana w zielone ślady
małych stóp
na księżyc

bluszcz maluje drugą twarz
budzika
- twoje pukanie do drzwi
niebios
kina wiecznego szczęścia

zostawiony człowiek

30 302 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!