Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chaos...

Poza letnimi nocami
nie zmieniło się nic
gdzie nadal zamykam
siebie w swoim objęciu

Uparcie kładąc do głowy
codzienne argumenty
aby nie nadać sercu
nadziei na szczęście

Kreślone ludzkimi
obietnicami potrafiące
zmienić stabilne życie
w chaos uczuć i chwil...

16.08.2015

52 742 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    17 August 2015, 15:05

    Dziekuje Wam dziewczyny ! ;)

  • miramija

    16 August 2015, 21:40

    Mnie też zatrzymał... pozdrawiam :)

  • Cris

    16 August 2015, 19:30

    zadumał mnie Twój wiersz.
    pozdrawiam.
    :)