Menu
Gildia Pióra na Patronite

powstałem z ramion
jak papier białych
oddechem znacząc
kolejność dni
powstałem ze słów
pełnych wyrazów
szukając oczu
wpatrzonych w dal
powstałem gdy ty
przechodząc obok
złożyłaś w mym sercu
milczenie po grób
powstałem
choć kłamiesz
depcząc ślady
własnych stóp

https://www.youtube.com/watch?v=rybA1QdckPU

43 365 wyświetleń
420 tekstów
6 obserwujących
  • sprajtka

    29 August 2022, 17:38

    Potykam się o język
    Czerwony z jadu
    Hejtem usłany
    Jak kobierzec
    Kwieciste słowa
    Układają wieniec
    Wplatając w kółko
    Mowę... trawę

    od elmo3566, IceCherry, Duse