Menu
Gildia Pióra na Patronite

szyba

powracasz zimną zażyłością

w budowli wysokiej po horyzont uniwersum
o kolorycie wnętrza

niech gwiazdy wypalą oczy
bym jednym z korytarzy zamkniętych
w pokoju
mógł wyjść naprzeciw
po drugiej stronie

30 302 wyświetlenia
360 tekstów
51 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!