Menu
Gildia Pióra na Patronite

Duszność.

Powoli zabijam siebie.
Nie wiem, co robić by z tego wyjść.
Starałam się strasznie wyjść z tego dołku.
Każdego dnia jest tak samo.
Już nie wiem, co jest właściwe a co złe.
Spędzam czas więcej sama.
Nie pasuje już nigdzie.
Nie obchodzi mnie już nikt i nic.
Trzymałam wdech do trzech.
Proszę, pozwól mi odejść.
Znajdź kogoś lepszego.
Bo patrzę każdego dnia w lustro
i nie poznaję siebie.

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!