Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kończy się wszystko

https://www.youtube.com/watch?v=-aJFSDxAt90

1. Powoli kończy sie wszystko w górze nie widać gwiazd
powoli niszczy sie widok na otaczający świat
a czas wciąż gna za sobą zostawiając smuge strat,
na Twoich dłoniach krew i ślady po gwoździach
sam sobie mesjaszem jesteś nie potrzebny Ci poklask
wątłych krzyży las wzdłóż życiorysu kiepski showtime
popatrz jak płyną łzy, po posmutniałych ludzkich twarzach
nawet najlepsza wyobraźnia, po czymś takim się wychacza

popłaciłeś wszystkie długi a odsetki ciągle rosną
życie na lichwiarski procent wzięło kolejną twarz radosną
i bez uśmiechu w oczach i bez radości w sercu
w ciemnym piekle samotności i bez wiary że jest sens tu

chciałbym przetrzeć sobie oczy i zobaczyć coś innego
tak jak wielu próbowało i zgubiło sie w tym biegu
niedoceniłeś to co masz, wiec dziś masz zero
jeszcze kiedyś zatesknisz,za tym patrzeniem bez celu

Ref. Powoli kończy sie wszystko, kończy sie idź stąd
wszystko kończy sie iskrą....powoli wyjdź stąd...

2. Sto kanałów miałeś w tv i pozorny dobrybyt
Ci przesłaniał Twoją sytuacje w której byliśmy oboje
odtrąceni przez świat żelazny chwyt
Cie załapł za dusze i poszrapał ją na miliony części

pozwól mi wyjść stad, bo tu już nic nie ma
oprócz strachu i bólu prócz przyszłości bez echa
czas ucieka przedemną, ja staje mu na drodze
do ciągłych prób mieszania mnie z błotem

mogłeś udusić to w zardoku mogłaś walczyć z tym z początku
teraz to już jest silniejsze i nie odpuści bez powodu
od kiedy masz w sercu niefart, a w ustach niesmak słów
wszystko trudniejsze niż zawsze, dziś poczuj co to ból

i zacignij sie nim, jak najlepszym towarem
jeśli boisz sie o jutro, żyj dziś ja tak Ci radze
bo jutra może nie być, może nie nadejść
kiedy odpuścisz walke, a świat założy Ci blokade..

14 314 wyświetleń
253 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!