Menu
Gildia Pióra na Patronite

powoli
bez pośpiechu
zbieram siebie ze ściennej boazerii
wśród chochliczych śmiechów
nie ważne jaką przybierasz maskę
każda jest właściwa
jeżeli chodzi o niedopasowanie
siebie wobec
świata

zgrywam się
bo każdy ułamek sekundy
to cichy żart
w którym
przypinam się do ludzi

śmieje się
do rozpuku
zabawnie jest być
cieniem
to bardzo niestosowna gra
w której nic nie wygrywasz

9101 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!