Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powinien

powinien być zawsze ze mną, wspierać mnie w trudnych chwilach

powinien nauczyć mnie jak się golić, rozmawiać ze mną o dziewczynach

powinien grać ze mną w piłkę na boisku przed blokiem

surowym lecz pełnym miłości patrzeć na mnie wzrokiem

powinien szanować moje siostry i mamę tak jak na to zasługują

pokazać mi, że można być szczęśliwym i dawać to uczucie bliskim

zamiast być jednym z tych którzy to szczęście marnują

powinien udowadniać to, że rodzina jest dla niego wszystkim

powinien być dla mnie wzorem męża i najlepszego ojca

powinien wierzyć we mnie tak jak ja wierzyłem w niego do samego końca

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • czystakartka

    9 April 2011, 11:00

    Jestem dumny. Moja młodsza siostra wytatułowała sobie ostatnie słowa tego wiersza.

  • motylek96

    5 June 2010, 14:31

    Powinien być...ale nie jest...nie chce być....
    Tylko na zeszyt zasługuje twój wiersz

  • 28 April 2010, 17:47

    ...powinien, ale oni czasem tacy są, zostawiają nas i nie przejmują się tym...wiem co to znaczy