Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepełne szczęście

Powiewem wiatru sa jej złote włosy, jak księżyc delikatnie pieszczą jej oczy, usta mogą osłodzić każde gorzkie słowo, w dłoniach pulsuje gorące piękno kobiecej delikatności, a w sercu pełnym miłości, mimo wszystko jedno puste miejsce, dla tego księcia...

14 317 wyświetleń
146 tekstów
8 obserwujących
  • motylek96

    4 July 2010, 11:42

    Pięknie napisane