Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Dotyk piękna

powiewem wiatru mnie otulasz
szeptem skrzydeł motyli
ja
przechwytuję twoje drżenie
by je zatrzymać
na chwilę chwili
ty
wchłaniasz tak powabnie

czy ja istnieję dla ciebie
czy tylko ty
- dla mnie

39 584 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
  • Es van Guard

    26 November 2022, 20:45

    Jak pięknie i lekko. Czarowne, zwiewne wersy... Aż chce się wierzyć (i wierzy się w tym momencie!) że to tylko do mnie.
    Czarodziejko słowa, Mistrzyni emocji - pozdrawiam 🌹

    • Maryla S.

      27 November 2022, 08:36

      Sławku, bardzo dziękuję za Twoje słowa, pozdrawiam serdecznie 📖😊