Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarny Rekin

Powietrze jest krwią
średnio gęsta i brunatną ...
oddycham nią
dzięki mym tajnym skrzelom.

Ma dusza jest czernią
dla większości niewidzialną.
Noc zwiastuje mym dniom
gdy w jego postać się wcielam ...

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!