Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zimą teraz

Teksty z obrazami - Zimą teraz - Maciek Zz
Zimą teraz - Maciek Zz

Powietrze iskrzy od mrozu,
aż ciężko się nim oddycha.
Ominąć - nie ma sposobu,
a wzrok bajkowość dotyka.

chodź...

Pójdziemy po skrzypiącym śniegu
w rozgwieżdżoną biel pod stopami.
Przyglądać się będziemy niebu,
znajdziemy gwiazdę nad gwiazdami.

48 022 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • kati75

    17 January 2021, 18:21

    Słowa ze zdjęciem tworzą piękną całość 🙂pozdrawiam❄️🌛✨