Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Powiesił czyjeś serce na drzewie
o martwych gałęziach
i strzelał do niego z procy

niech zdycha, za dużo oddechów na tym świecie

gdzieś spadła gwiazda i noc cicho westchnęła
morderca...

Ja ?
Nie, ja człowiek.

18 710 wyświetleń
138 tekstów
60 obserwujących