Menu
Gildia Pióra na Patronite

Emocje

Powieki szczelnie zamknęły oczy
zaryglowały, tak by łzy nie miały ucieczki
usta zacisnęły się z taką siłą,
że aż zazgrzytały zęby.

Serce szukało wyjścia przez pierś
i zaciśnięte gardło.
Szloch staranował wszystko
fasada prysła
wszystko się rozpadło.

Patrzę jak idziesz
przed siebie bez celu
i wiem, że wszystko
się skończyło.

4217 wyświetleń
30 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!