Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powieki pochwyciły twe piękne oczy
I zatruwają je ciemnością
Słodki oddech uleciał w przestrzeń
Na którą mówi się, że jest nicością
Twoje nieposłuszne usta
Poruszają się w błagalne słowa
Ale coś tłumi dźwięk - Taka pusta mowa
Ciężkie ciało zgwałcone podłym grzechem
Głupim śmiechem najwyraźniej bliscy zakrywają ból
Odpocznij najdroższy,a ja zaśpiewam ci requiem dla snu.

3354 wyświetlenia
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!