Menu
Gildia Pióra na Patronite

POWIEDZ MI .......

Powiedz mi fałszywy Przyjacielu,
jak zapomnieć o Twoim istnieniu?
Tyle lat już minęło, tyle razy tylko uciekam
Ale dlaczego? Myślisz, że przed Tobą?
O nie!!!!
Uciekam przed wspomnieniami
Uciekam przed bólem jaki mi zadałes
Wyjechałam setki kilometrów
by móc zacząć żyć od nowa
lecz wciąż Twoja osoba nie pozwala
ZAPOMNIEĆ! !!!
POWIEDZ mi fałszywy Przyjacielu
Za co mnie tak nienawidzisz?
Kiedyś serce Ci oddałam
poszlabym
za Tobą w ogień. ....a w zamian co dostałam?
Bol,cierpienie i szanse na normalne życie. ..

106 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • 12 October 2016, 20:49

    Jak ktoś tak bardzo zrani ciężko jest się podnieść już bardzo długo żyję z tym ciężarem

  • M44G

    11 October 2016, 21:35

    Jedyne rozwiązanie to w innym się zakochanie.

  • Cris

    10 October 2016, 18:02

    zatrzymał, bolesny wiersz

    :) ślę

  • fyrfle

    10 October 2016, 11:57

    Moim zdaniem ciekawy wiersz.

  • Kamil8787

    10 October 2016, 08:41

    Dobre bo boli

  • Rikitikitawi

    10 October 2016, 08:17

    Wiesz co Taśka?
    Bierz nogi za pas a za pas bierz nogi...
    I wtedy bedzie ponoć dobrze...

  • 10 October 2016, 07:56

    Kiedyś miałam dużo do stracenia,
    i to co było dla mnie najcenniejsze -straciłam. ...teraz nic się nie liczy z niczego nie potrafię się cieszyć zostałam pozbawiona wszystkich uczuć. Nie potrafię Żyć jak normalny człowiek. ...zero uczuć zero wiary w siebie zero wiary w ludzi. ..tak żyć się nie da....

  • Rikitikitawi

    10 October 2016, 07:43

    Bredzisz

  • 10 October 2016, 07:37

    Nie przejmuj się nie Ty jedna tak masz
    ładny wierszyk tylko smutny
    pozdrawiam