Menu
Gildia Pióra na Patronite

emotions

powiedz mi, co czujesz
zburz ten mur
daj mi poznać twoje emocje
czy to prawdziwe, co mamy

bo nie wiem już
czy mogę zrobić coś więcej
niż daję ci teraz
kolejna duszo do naprawienia

bo wiem, że cierpisz
leżąc dzisiejszego wieczoru samotnie
wśród własnego bałaganu w sercu
więc tylko otwórz się

kochanie

9244 wyświetlenia
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!