Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** [powiedziałeś tylko]

powiedziałeś tylko
kilka przykrych słów
prawdziwych słów
kierowanych w moją osobę

te ziarenka prawdy
w postaci słów
"nie kocham"
"nie dla mnie"
"nie my"
wypełniły pełknięcie
pęknięcie serca
które oddałam Ci na srebrnej tacy

ah tak
już pamiętam
nigdy nie lubiłeś srebra

4153 wyświetlenia
23 teksty
2 obserwujących
  • Archangel_Marco

    15 November 2011, 18:32

    Smutne... jest w tym i żal, i jakaś taka... rezygnacja...? Hmm... tak, rezygnacja! Przykre jest to, że mimo, iż wiersz ładny, to traktuje o wydarzeniu zgoła niemiłym dla autorki...