Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Powiedziałem Ci "Kocham Cię"
A Ty? Ty odwróciłaś się
Zostawiłaś mnie samego
Zostawiłaś takiego nieszczęśliwego
Serce zamarło, zadrżała ręka
Boże, co to za udręka
Kochać, nie będąc kochanym
Widać nie jest mi to danym
Zawalił się filar mojego życia
Teraz nie widzę sensu dalszego bycia

Jedna chwila, jedno cięcie
Wszystko się kończy
Jak nieudane filmu ujęcie
Jakby kto światło wyłączył
Kończy się sprawa nieudana
Śmierć powoli nadchodzi
Przez Pana Boga zesłana
Jednak nic nie wychodzi
Na przegubie szrama zostaje
Prosta, bardzo głęboka
Świadectwo ona daje
Że na życie przeszła mi ochota

6788 wyświetleń
69 tekstów
0 obserwujących
  • NancyAnna

    26 February 2010, 23:44

    o mój Boże!
    to piękne, że ty - chłopak - potrafisz tak piękne mówić o tym o cię boli.
    podziwiam

  • NancyAnna

    26 February 2010, 23:44

    o mój Boże!
    to piękne, że ty - chłopak - potrafisz tak piękne mówić o tym o cię boli.
    podziwiam