Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedziałbym..

Bezsens

Bezsens

Powiedziałbym, że nie mogę bez Ciebie żyć, ale i tak wiem, ze uznasz to za kłamstwo.
Powiedziałbym, że chwila bez Twojego głosu jest jak nieskończona wieczność, ale i tak wiem, że nigdy nie dowiesz się co zrobiłaś z moim życiem.
Powiedziałbym, że marna moja egzystencja bez Ciebie jest jak pusta szklanka whisky dla bogatego alkoholika, ale i tak wiem, że uznasz mnie za idiotę.
Powiedziałbym, że każdy dzień bez Twojego uśmiechu jest jak stracona nadzieja na cudowne jutro, ale i tak wiem, że Ty znasz mnie lepiej.
Powiedziałbym, że jesteś dla mnie tym, czym na pustyni jest woda dla spragnionego, ale i tak wiem, że to nic nie zmieni.

Powiedziałbym, że Cie kocham, ale i tak wiem, że nie uwierzysz...

Oryginał był dużo lepszy, ale.. przez kogoś już go nie ma.

12 003 wyświetlenia
65 tekstów
27 obserwujących
  • 20 June 2010, 22:56

    Dobranoc ;D

  • topik

    20 June 2010, 22:55

    dobranoc ;)

  • Bezsens

    20 June 2010, 22:55

    ;))
    To ja żegnam Miłe przedstawicielki płci pięknej :)
    Dobrej nocki, pozdrawiam ;)

  • topik

    20 June 2010, 22:55

    ;)

  • 20 June 2010, 22:52

    A ja też się zgadzam ;D

  • topik

    20 June 2010, 22:49

    wcale nie przesada, naprawdę w to wierzę, że ktoś tu chodzi, szuka, węszy...

    :P

  • Bezsens

    20 June 2010, 22:46

    heeh :):)
    Z tym łowcą talentów to już przesada ;D
    Ale zostaję, dzięki za wsparcie ;-))

  • topik

    20 June 2010, 22:45

    nie kończ, ej :O

    pisz, wiele osób tu czyta

    a może akurat jakiś łowca talentów natrafi na Ciebie, co? ;)

  • 20 June 2010, 22:41

    Ej nie ma takiej opcji jesteś świetny!
    Inspirujesz.. ;D
    I dla kogoś to piszesz musi być zachwycona ;P
    Naprawdę coś w tych wierszach jest magicznego...
    Nie kończ z pisaniem :)
    Nie będę miała co czytać ;P

  • Bezsens

    20 June 2010, 22:41

    Chłopak, niecałe 16 lat piszący wiersze o miłości, czy to nie dziwne ?

    Może źle mnie zrozumiałaś. Dla mnie jest to naprawdę świetne doświadczenie życiowe i nie chce go kończyć, ale..

    A mówią, że to kobiety niezdecydowane są ;-)