Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawda serca

Powiedziałbym tobie do jutra
Ale skłamałbym
Gdyż chcę ci mówić kocham cię
Codziennie
Moje serce jest takie kruche
Łamie się notorycznie
Przy najmniejszej nawet kolizji
Dlatego mając ciebie czuję
Że byłoby całe
Gdyż twoja czułość
Pełna jest miłości
Czy jest wówczas
Coś równie piękniejszego
Od pewności
Która jednoczy
Chaotyczne uczucia?
Odkąd jesteś przy mnie
Mogę odpowiedzieć
NIE!

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!