Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę z tobą żyć

Powiedziałaś
Że trzeba dbać o to
Co jest najcenniejsze
Co sprawia że serce
Staje się łagodne
Bo zostało oswojone
Ostrożnie i delikatnie
Więc posłuchałem ciebie
I z tobą chcę zagrać w życie
Albowiem kocham cię
Miłością najczystszą
Mój piękny aniele
Tak chcę właśnie zadbać
Żeby niczego ci nie brakowało

52 583 wyświetlenia
396 tekstów
17 obserwujących
  • 8 April 2021, 14:10

    Brawo, tak trzymaj !!

  • 8 April 2021, 13:10

    No tak... z aniołem to każdy
    tym bardziej, że niczego nie potrzebuje
    spróbuj z inną, to dopiero wyzwanie :)

    od Naja