Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

powiedziała -slam
- ja nie przyszedłem
średnio mi z poezją
jakoś jej nie toleruję
jakoś jej nie lubię
choć kochałem kiedyś kobietę
o dziwnym imieniu
i mówiła do mnie wierszem
słyszeć ją- ledwo słyszałem
z gwiazdami miała słowa
miękkie jak szczeniaczki
z kogutem
twarde jak kostki brukowe
a my łącznie
- jak szczeniaczki
z 6 piętra
na brukową kostkę

1938 wyświetleń
23 teksty
4 obserwujących
  • 4 June 2016, 20:54

    kogut to takie zwierze, które pieje rankiem :)

  • 4 June 2016, 20:49

    czy kogut to alarm, sygnał, czy jakiś inny znak ostrzegawczy ?