Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ja

Teksty z obrazami - Ja - Leto
Ja - Leto

Powiedziała
Niech pan skupi się na sobie
Dobrze, odarłem jakby olśniony

Zabrałem zagadkę ze sobą
Codziennie rozwiązuję
Rozkładam ją na blacie
Jak sudoku sto na sto

Skupić się na sobie
To właściwie
Na czym

4914 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!