Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedz dlaczego z nami
trochę dobrze, trochę źle?
I ciągle pomiędzy słowami
gubimy siebie ...

421 wyświetleń
5 tekstów
0 obserwujących
  • Naja

    4 January 2014, 00:54

    Ładnie wysłowione zagubienie, chociaż odnalezienia życzę :-)

  • Razor

    4 January 2014, 00:20

    Nie pytaj.
    A dziś zrób wszystko,by było dobrze.
    Może ona pójdzie w twoje ślady i zawsze będzie dobrze.