Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

powiedz to…
wymów moje imię
jeszcze raz
ostatni
a potem zamilknij
na zawsze
w moich biodrach

zasłoń usta
i odejdź…
sam!

a moje biodra
opisze czas
okrągłymi zdaniami

7391 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!