Menu
Gildia Pióra na Patronite

Deszcz

Powiedz proszę
gdzie twój uśmiech

- Zgubiłam go
Wypadł mi z torebki
gdy ją otwarłam przypadkiem

Spadł na ubłoconą drogę
Byłam zbyt czysta
by go podnieść

Teraz jestem smutna

To wszytko przez ten deszcz
Gdyby nie padał
nie byłabym smutna

1993

1558 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    16 December 2015, 15:02

    tak, zatrzymuje...ciekawy wiersz.
    pozdrawiam.
    :)

  • giulietka

    15 December 2015, 19:39

    jest klimat, tamten klimat, zatrzymałam się z przyjemnością!

  • ~~Lotta

    15 December 2015, 12:40

    Lubię! :)

  • 15 December 2015, 12:38

    Ładne.