Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienie Miłości

Powiedz mi najdroższy,
wydaj wyrok najsurowszy,
czy nie dostrzegasz tego,
a może widzisz coś złego,
w tym, że zawsze jestem blisko Ciebie,
że przy Tobie czuję się jak w Niebie?
Dlaczego mnie nie zauważasz?
Dlaczego na sygnały nie odpowiadasz?
Jesteś mym uzależnieniem,
pragnieniem, cudownym snem, marzeniem.
Popadam w nałóg coraz głębiej,
przy Tobie czuję się wciąż niepewnie.
Dlaczego akurat na Tobie mi zależy?
Teraz pewnie mi nie uwierzysz,
ale boję się Twojej odpowiedzi,
jednakże mów jak na spowiedzi,
czy czujesz coś do mnie, nawet niewiele?
Jeśli tak, to bądź ze mną mój aniele.

650 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
  • RozaR

    12 February 2014, 18:56

    No na walentynki OK. Nienawidzę walentynek.