Menu
Gildia Pióra na Patronite

skała

Powiedz mi jakie to uczucie..
Co czuje serce, dusza, oczy..
Kiedy ktoś kogo uważałaś za nikogo..
kiedy myślałaś ze tak po prostu..
na chwile..
pokochał Cie najczyściej i najprościej jak się da.
tak ze z tej miłości mogliby przykład brać..
Powiedz proszę co się czuje..
Kiedy już się to zrozumie
Kiedy usiądzie się w samotności
I powie na głos po cichu..
"Boże..on mnie kochał a ja nie rozumiałam.."
"Boże..on mnie kochał..a ja.."

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!