Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mapa serca

Powiedz mi
jak to jest
zabłądzić

wyszepcz
jak to jest żyć w strachu
konać z tęsknoty

opowiadaj
historię szczerą
o mnie
o tobie

posłuchaj gwiazd
wiatru
może ci zaśpiewa

814 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • fyrfle

    2 February 2020, 18:24

    Ale wieje dzisiaj na cytatach.