Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 15 January 2022

***

powiedz mi
jak pachną nasze rozmowy

mają żółty zapach słońca
czy jak obłok - różowy
albo płoną aromatem jak czerwone
róże
może je unosi woń błękitu wysoko
- ku górze
lub poranna rosa przyciąga zielenią

białe przebiśniegi
- zapachu nie zmienią

39 583 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    15 January 2022, 08:34

    Dziękuję za wyróżnienie.
    Pozdrawiam Ceti1😊

    od Fergus, Zigi7, Hares
    • 15 January 2022, 20:25

      Dziękuję za pozdrowienia!
      Wiersz jest piękny! z wielką przyjemnością go czytałam i powracam do niego! :)