Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego?

Powiedz mi...
Dlaczego tak bardzo mnie ranisz?
Powiedziałeś mi...
Że nigdy mnie nie zostawisz.
Powiedz mi...
Czy kiedykolwiek ci zależało?
I czy z twojej miłości,
chociaż troszkę pozostało?

2942 wyświetlenia
25 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!