Menu
Gildia Pióra na Patronite

poranione drzewo

powiedz,
kto cię tak porąbał,
aż mi ciebie żal,
że zamiast żywicy
toczysz z siebie jad?

69 597 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
  • Duch_Sumienia

    1 September 2015, 17:32

    Świetne porównanie drzewa do człowieka... :)

  • Emilia Szumiło

    1 September 2015, 17:28

    oni