Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

powiedz kochany
czy widzisz
pogoda z nas szydzi
odkąd nas nie ma
w środku lata dni chłodu
a ja nie czuję głodu
a ja nie czuję wiatru
tępe mam zmysły
czasem się przyśnisz
to ocknę się na chwilę
z ramienia strzepnę pyłek

twoja nie jestem
świat jednak nie chce
mnie łez pozbawiać

9171 wyświetleń
123 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!