Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedz

Powiedz .
Jak często spaceruję w Twoich myślach ?
Czy zamieszkuję krainę Twoich marzeń ?
Moze któreś z nich sygnowane są moim nazwiskiem ...?
Powiedz, czy jestem sumą wszystkich Twoich obaw
A może jednak jednostką spokoju..
Jego dawcą ,jak słoneczna pogoda
Po prezentacji gniewu burzy

Zdradź mi swój sekret
Jak to robisz, że nawet pomiędzy zdaniami w kłótni wyznaję Ci w myślach miłość?
Nawet gdy nie chcesz bym się odzywał, gdy Twój gniewny wzrok mnie okrywa ,nie mam najmniejszych wątpliwości tego co czuję.
Nie ma słów które mogą to zachwiać .
Nie ma barier, których nie byłbym w stanie pokonać.
Dla Ciebie
Myślałem że moja Księga życia od początku do końca będzie "moja"..
Jednak to Ty niewątpliwie tworzysz do dziś najlepszy w niej rozdział .
Niech będzie taki do końca.
Niech będzie tym najlepszym .
I ostatnim .

A.

8548 wyświetleń
97 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!