Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z perspektywy czasu..

Powiedz czy pamiętasz tak jak ja ...
Tej wakacyjnej miłości czas.?
Bo ja nigdy nie zapomnę ..
Blasku twoich oczu,
tych chwil kiedy byliśmy razem,
żaru w sercach .
Nigdy tak naprawdę nie zapomnę ciebie..
bo chyba chce o tobie pamiętać.!
Jesteś moim najwspanialszym wspomnieniem ..
Mimo tego jak mnie potraktowałeś..

4963 wyświetlenia
31 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!