Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złość

Powiedz,
czemu nigdy nie powiedziałeś żegnaj?
Nie szepnąłeś,
że Cię już nie zobaczę?
Czemu mnie okłamałeś?
Mimo przysiąg złamałeś serce?
Co ja takiego zrobiłam,
że odszedłeś?
Więc ja to szepce:
Żegnaj!
Nie chcę Cię widzieć więcej!

2008

5801 wyświetleń
34 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!