Menu
Gildia Pióra na Patronite

Recepta

Powiedz coś
gdy mówi że wszystko gra
spraw by brzmiało to prawdziwie
bo w tym momencie nie wie
co jeszcze jest właściwe

Wysłuchaj
gdy mówi że to nie ważne
a ważna stanie się twa obecność
ona nie chce już milczeć
lecz wciąż z nią kroczy niepewność

Uwierz
gdy mówi że da sobie radę
by i ona mogła w to uwierzyć
bo dziś została całkiem sama
bez recepty na to jak przeżyć

13 130 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!