Menu
Gildia Pióra na Patronite

mgły urwiska wodospady

powiedz co we mnie widzisz kiedy nie patrzysz
pod światło

kształt słów zdziwaczałych
co pulsują pod skórą
w sobie znanym
takcie

a może jestem złudzeniem

szarym motylem przez życia kpinę
rzuconym niedbale

przepraszaniem ciągłym
za nic i za wszystko
za to że jestem
jednak

- choć nie ma mnie

wcale

22 046 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • 24 December 2013, 21:43

    Jakie to moje...

  • luterin

    6 October 2013, 12:24

    Obejrzałam się wzdłuż i w szerz...i poetki ani śladu :))
    Onejko ciepło brzmią Twoje słowa.
    PearlSoul25...dziękuję !
    Miło, że czytacie.
    :)

  • onejka

    19 September 2013, 12:30

    nie do mnie to pytanie, ale widzę poetkę z własnym stylem i pomysłem na pisanie :)