Menu
Gildia Pióra na Patronite

Do układu (Obiekcja)

Poważnie

to chciałabym mieć
imię wiatru
by zawiać
w ciszy
dotknąć

i może utonąć
w czyimś spojrzeniu.

A tak?
Pozostają wersy
wypadające z zawiasów.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • marka

    5 February 2012, 20:44

    Pomysłowy i ciekawy wiersz.