Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lekceważąc

Powątpiewać o tym każe
Mi natura godna Boga,
By brać serio te potwarze,
Kiedy ludzkość jest mi wroga.

580 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!