Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Potykam się o język
Czerwony z jadu
Hejtem usłany
Jak kobierzec
Kwieciste słowa
Układają wieniec
Wplatając w kółko
Mowę... trawę

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!