Menu
Gildia Pióra na Patronite

Końce różne

Potwory idą
Pod i przed ulicami
Ciemność zębami rozświetla Mrok
Gdy znów Ten człowiek
Zrobi jeden krok
W strachu leci fioletową ulicą
Przerażony wariat ze swoją kotwicą
Potem zażywa czerwone kapiele
Potwór za zasłoną
Życiowe marzenia w wannie dziś utoną

22 123 wyświetlenia
281 tekstów
114 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!