Menu
Gildia Pióra na Patronite

potrzeby serca

nie umiem mówić
o potrzebach serca
nie umiem się otworzyć
przed Tobą bez obaw

nie mam odwagi
do Ciebie przemówić
nie wiem jakich
słów mam użyć

by nie być egoistką
za mało mi dajesz
bez sprzeciwu
a ja wciąż pragnę

92 603 wyświetlenia
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!