Menu
Gildia Pióra na Patronite

pytanie o istnienie

"Potrzebuję usłyszeć, że chcesz mnie."
~ Miuosh

mogłabym rozsypać się po brzegi
i odejść z kolejnym przypływem

tylko czy zauważyłbyś że już mnie nie ma?

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 2 October 2014, 01:02

    Dlaczego ludzie są głodni kłamst?...
    Czy nie lepiej wyczytać z oczu, poczuć dotyk, przekonać się na własnej skórze, niż usłyszeć...
    słowo, którego wartość jest mniejsza od wiatru powiewu?

  • MyArczi

    1 October 2014, 22:08

    Miuosh to ten, co jadł gówno przed kamerą?