Menu
Gildia Pióra na Patronite

modliszka

potrzebuje kartki papieru
nieodzownej przyjaciółki
bo w niej zaniosę tobie
namiętne pocałunki
wybite czarnym atramentem
czy grzesze?
w myślach opuszkami placów
delikatnie uwodzę twoje ciało
przywouje te sny gdzie jesteś
zakłopotany kiedy płonę na twój widok
to ja modliszka
odejdź proszę
zanim zechce pożreć twoj umysł doszczętnie
bez drogowskazu do szczęścia
zatrę wszytkie scieżki ku
uczuciu ktore zwą miłością

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • silvershadow

    17 July 2018, 08:41

    urocza modliszka. ładnie, mgiełko.